(+31) 492 389 885
  info@goorts-ocb.nl

  • Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen

location

Met een kantoor in de onmiddellijke nabijheid van Duitsland en Belgiƫ en met een goed en betrouwbaar internationaal netwerk van onderzoek instanties en advocatenkantoren, Goorts Onderzoek & Consultancy heeft bewezen dat het goede service, zowel in binnen- en buitenland kan garanderen.

team

Ons kleine team van gecertificeerde onderzoekers en veiligheidsagenten is al sinds 2005 bezig met verschillende onderzoeken en veiligheid toewijzingen. De onderzoeken waarvoor wij werken hebben betrekking op fraude gemeld door het bedrijfsleven, de advocaten, de verzekeringsmaatschappijen en de merkhouder.

about

Goorts Onderzoek & Consultancy onderscheidt zich van andere bedrijven door de gebieden waarin het is gespecialiseerd. Deze specialisaties zijn deels het gevolg van investigative ervaring die is opgedaan tijdens het werk voor de Nederlandse overheid en waarvoor onze medewerkers worden opgeleid. Dit wordt gecombineerd met de drang om te innoveren met name op het gebied van namaak en de bestrijding van de parallelle invoer.

Alle opdrachten worden uitgevoerd volgens de relevante wettelijke wetten en voorschriften.

 

Samen maken we het mogelijk

© 2017 Goorts Onderzoek & Consultancy - Heel NL mobiel-vriendelijk met GraagGoedOnline.nl - Sitemap